Osiedle przy Białych Tygrysów

Stylowe, niezależne energetycznie osiedle. Zaprojektowane dla ludzi ceniących komfort życia codziennego. Inwestycja położona w zasięgu kilkunastu minut od centrum Wrocławia, otoczona rzeką, ogrodami, jednocześnie doskonale skomunikowana. Budynki wyposażone w najnowsze rozwiązania techniczne. Optymalny układ lokalu z garażem. Pozostań we Wrocławiu i ciesz się miastem. Zapraszamy na osiedle przy ul. Białych Tygrysów.

Najważniejsze cechy osiedla przy Białych Tygrysów:

• pakiet OZE w standardzie (pompa ciepła z ogrzewaniem podłogowym, fotowoltaika, odzysk wody deszczowej, wentylacja mechaniczna z rekuperacją)
  • lokalizacja we Wrocławiu z szybkim dojazdem do i z centrum (dojazd rowerem do centrum zajmuje ok 25 minut, na plaże nad Odrą niecałe 10 minut)
  • system inteligentny dom  (sterowanie roletami, ogrzewaniem, możliwość rozbudowy o niezliczoną ilość funkcji)
  • garaż z wyjściem do ogrodu, dodatkowo niezależne dwa miejsca postojowe
  • klasyczna, kamienna elewacja zapewniająca elegancję, trwałość na lata, oraz dodatkową ochronę przed warunkami atmosferycznymi (nawiązanie do klasycznej architektury Sudeckiej)
  • doskonały i sprawdzony układ z częścią dzienną na dole i trzema lub czterema sypialniami na piętrze, jednocześnie metraż nie przekraczający 100m2 mieszkania (ponad 100 domów zrealizowanych w podobnym układzie dla naszych klientów)