Poleć nas przyjacielowi

Rekomendując przyjaciołom nasze ekologiczne i wyprzedzające dzisiejsze standardy domy w zabudowie szeregowej w SK Park Święta Katarzyna, możesz zyskać aż 5000zł dla siebie oraz drugie tyle – 5000zł – jako zniżkę dla osoby, której nas polecasz.

Jak to zrobić? W trzech prostych krokach:

• Zarekomenduj naszą inwestycję SK Park w Świętej Katarzynie swojemu znajomemu, który poszukuje nieruchomości na sprzedaż. Doskonała lokalizacja, świetna komunikacja z miastem, nowoczesne i ekologiczne rozwiązania w standardzie wykończenia, kieszonkowy park, niecodzienna architektura, wreszcie – konkurencyjne ceny – z pewnością zachęcą go do zapoznania się z naszą ofertą.
  • Jeśli przyjaciel będzie zainteresowany kupnem, zgłoś go do nas przed jego pierwszym kontaktem z biurem sprzedaży, na adres sprzedaz@spd.com.pl. Pomocny w tym będzie formularz „Rekomendacji”, który dostępny jest TUTAJ
  • Jeżeli znajomy zdecyduje się na kupno szeregu w SK Park i podpisze umowę kupna z S&P Development, dostaniesz 5000zł, a Twój znajomy, będzie mógł kupić nasz dom w zabudowie szeregowej taniej o taką samą kwotę – 5000zł.

To takie proste!

Szczegóły programu dostępne są w regulaminie konkursu, pobierz regulamin konkursu [PDF]
Pobierz rekomendacja_wzor_pisma [DOCX]