Rodzinna Enklawa

Spełnij swoje marzenia i zamieszkaj na kameralnym osiedlu Rodzinna Enklawa. Zamknięty azyl z zaledwie 32 lokalami w 8 willach. Każde mieszkanie to osobny, dwukondygnacyjny  segment. Osiedle położone przy cichej uliczce Mroźnej, z bezpośrednim dostępem do terenów rekreacji wzdłuż rzeki Widawa.

Mieszkania posiadają idealnie rozplanowaną powierzchnię 73 m2. Każde składa się z obszernej części dziennej (na parterze) oraz trzech sypialni z rodzinną łazienką (na piętrze). Dodatkowo istnieje możliwość zaaranżowania antresoli jako schowka. Do każdego z mieszkań przylega ogródek, dwa miejsca postojowe oraz drewniany schowek w ogrodzie, gdzie spokojnie zmieści się rower czy kosiarka.

Teren osiedla Rodzinna Enklawa  to duża, ponad 60 arowa działka z bramą wjazdową od ul. Tarasa Szewczenki oraz wyjściem pieszym na ulicę Mroźną. Całość zostanie ogrodzona, oświetlona i uzupełniona zielenią, tworząc niepowtarzalną rodzinną enklawę. System kontroli dostępu umożliwi łatwy dostęp do terenu, jednocześnie dbając o jego bezpieczeństwo.

Niepodważalnym atutem osiedla jest sam projekt. To lekkość, elegancja i prostota w projektowaniu  znana z naszych poprzednich inwestycji. Wysoki standard wykończenia zawierający między innymi energooszczędną stolarkę drzwiową i okienną, klinkierową elewację, system kontroli dostępu, ogrzewanie gazowe z kotłem kondensacyjnym czy elektrycznie sterowane rolety na parterze można dodatkowo rozbudować dzięki bogatej liście opcji.

Lokalizacja osiedla jest wyjątkowa. W pieszej odległości znajdują się dwie szkoły, dwa przedszkola i osiedlowy sklep. Za osiedlem prowadzi ścieżka rowerowa wzdłuż wałów Widawy, którą można dojechać co centrum miasta. W odległości ok. 1km w przyszłości będzie przebiegać tzw. mała obwodnica Psiego Pola, dzięki której wjazd na osiedle będzie możliwy z ul. Jana III Sobieskiego, omijając tzw. „stare” Psie Pole.

A co w wolnym czasie? Aranżacja osiedla oraz wewnętrzna droga zapewniają bezpieczny teren do zabawy dla najmłodszych. Praktycznie pozbawiona ruchu ul. Mroźna z równą, asfaltową nawierzchnią to idealny teren na jazdę na wrotkach czy hulajnodze. A dla nieco starszych – lokalny bazar, restauracje, centrum fitnes w zasięgu 3 minut jazdy samochodem lub Centrum Handlowe Korona oddalone o ok. 5 min. jazdy samochodem, gdzie oprócz kina, restauracji czy punktów usługowych zrobimy także zakupy.

Rozpoczęcie inwestycji planowane jest na I kwartał 2019 roku. Pierwsze lokale będą gotowe już wczesną wiosną 2020 roku. Szczegółowy harmonogram oraz standard wykończenia dostępne są w biurze sprzedaży mieszkań.