Osiedle Zielony Wojnów

Nowość! Piękne i nowoczesne domy o wysokim standardzie, idealne dla wymagających klientów. Własne ogrody, tarasy, miejsca postojowe i garaż w bryle budynku. Zielony i zaciszny zakątek Wrocławia z wygodnym dostępem do pełnej infrastruktury.

Dwukondygnacyjne domy o powierzchni 112 m2 wyróżniają się atrakcyjnym układem pomieszczeń, dającym ciekawe możliwości personalizacji.  Na parterze znajduje się pięknie przeszklony salon z aneksem kuchennym i wyjściem do ogrodu, wc, hol oraz przestronny garaż. Na piętrze zaplanowano 4 sypialnie i rodzinną łazienkę.

Domy zostaną przekazane w podwyższonym standardzie deweloperskim, obejmującym m.in.:

• ogrzewanie podłogowe na parterze i w górnej łazience,

• rolety antywłamaniowe z napędem elektrycznym na parterze,

• wewnętrzne schody (wylewane),

• rozprowadzoną instalację kominkową,

• elektryczny napęd bramy garażowej.

Wielki atut Zielonego Wojnowa stanowi elegancki projekt budynków, w doskonałym stylu znanym z poprzednich realizacji dewelopera. Piękne bryły harmonijnie łączą tradycyjne i nowoczesne elementy, dzięki czemu osiedle nabiera eleganckiego, ponadczasowego charakteru.

Lokalizacja

Lokalizacja w obrębie osiedla Wojnów to doskonała propozycja dla wszystkich poszukujących zacisznego adresu. W najbliższym sąsiedztwie nie brakuje pięknych terenów zielonych: m.in. 17-kilometrowej trasy sportowo-rekreacyjnej na zrewitalizowanej grobli i urokliwego Lasu Strachocińskiego. W pieszym dystansie od osiedla znajdują się m.in. supermarket Biedronka, sklep spożywczy, szkoła podstawowa, żłobek, przedszkola oraz przystanek autobusowy z 3 miejskimi liniami autobusowymi (113, 118, 259). Bardzo łatwy dojazd na Wschodnią Obwodnicę Wrocławia.

Rozpoczęcie inwestycji planowane jest na I kwartał 2018 roku. Czas realizacji wynosi 12 miesięcy. Szczegółowy harmonogram oraz standard wykończenia dostępne są w wyłącznym biurze sprzedaży.

Inwestorem jest firma S&P Development, wrocławski deweloper znany z dobrych realizacji kameralnych osiedli domów jednorodzinnych. Bezpieczeństwo transakcji gwarantuje JOT-BE NIERUCHOMOŚCI, pewny pośrednik z 35-letnim doświadczeniem na rynku.

Serdecznie polecam i zapraszam!
Katarzyna Czech

* Niniejsza oferta nie jest ofertą w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego. Wszystkie wizualizacje mają charakter poglądowy i służą wyłącznie celom informacyjnym, a inwestor zastrzega możliwość nieznacznej zmiany wyglądu budynków i zagospodarowania terenu na etapie realizacji inwestycji. Zmiany te nie wpłyną na istotne cechy świadczenia oraz funkcjonalność budynków.

Zobacz wizualizacje